Header foto
Contact en inschrijven

Wil je meer informatie of heb je een vraag of opmerking? Mail dan naar info@metavidu.nl. Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier rechts op deze pagina in met de gegevens van degene met de hulpvraag. Klik hier voor een overzicht van onze diensten.

Procedure en vergoeding

Na aanmelding via het contactformulier volgt een afspraak voor een intakegesprek. Ook na doorverwijzing volgt eerst een intakegesprek. 

Na het intakegesprek doen wij een voorstel voor een dienst of pakket op maat. Plaatsing in groepen volgt bij voldoende deelname. 

In het geval van begeleiding en/of behandeling worden duidelijke doelen gesteld in overleg en samenwerking met de ouder(s), kind (zo mogelijk) of de jongere/volwassene. Hieraan wordt gedurende maximaal 10 weken gewerkt met aan het eind een evaluatiegesprek. Hierna kunnen opnieuw doelen worden gesteld of kan de begeleiding/behandeling worden afgesloten. Wanneer er aanleiding is voor een tussentijdse evaluatie, kan deze natuurlijk worden ingepland. 

Vanaf 01-01-2019 zijn wij gecontracteerd bij de Gemeente Almere. Wij werken eraan om ook via andere gemeente gecontracteerde zorg te kunnen bieden. Gecontracteerde zorg is volledig vergoed, er is geen eigen bijdrage. 

Een dienst afnemen met behulp van een Persoons Gebonden Budget behoort ook tot de mogelijkheden, net zoals particulier uiteraard. 

Onze kinderopvang valt onder de regeling van de belastingdienst. Op de pagina van de belastingdienst kan je uitrekenen of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. 

Contactgegevens

Metavidu
Audioweg 5
1322 AT Almere
info@metavidu.nl
06 – 40 39 58 30 (Monique)
06 – 40 19 44 83 (Esther)

KVK / Ondernemingsnummer: 71161880
Omzetbelastingnummer: 8586.04.103.B.01

Route
Bezoek je ons met de auto dan beschikken wij over voldoende gratis parkeerruimte. Als je met het openbaar vervoer komt, neem je bus 4 naar Almere Stad, Literatuurwijk West. Ons centrum bevindt zich dan op een kleine 10 minuten loopafstand. Of je neemt een van de streeklijnen van R-Net bus 322 of 323 naar Almere Stad, Gooise Kant. Ons centrum bevindt zich dan op 5 minuten loopafstand. Voor de routeplanner zie de kaart op deze pagina.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag of opmerking? Mail dan naar info@metavidu.nl.
Hier kunt u ook naartoe mailen als u interesse heeft in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Mail hiervoor naar info@metavidu.nl de volgende gegevens:
– Uw naam en contactgegevens
– De naam en geboortedatum van degene die u wilt aanmelden
– De reden van aanmelding/hulpvraag
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u uit te nodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.x